Annonsere

Vi er landets største annonseorgan for deg som vil nå fysioterapeuter

Fysioterapeuten er landets største tidsskrift for fysioterapeuter.

Hver dag leses vi av flere tusen fysioterapeuter på nett og vårt magasin sendes til nærmere 10.000 fysioterapeuter fem ganger i året i 2023.

Vi leses av privatpraktiserende fysioterapeuter og fysioterapeuter ansatt ved norske sykehus og i kommuner.

Cirka 3.500 av dem driver egen næring. Flere av fysioterapeutene i kommuner og ved sykehusene, sitter i sentrale stillinger og har blant annet stor innflytelse på innkjøp av hjelpemidler, treningsapparater, inventar og annet spesialtilpasset utstyr. Gjennom oss, kan du nå de fleste fysioterapeuter i landet. Ansvarlig redaktør: John Henry Strupstad

Mange fysioterapeuter sitter sentralt plassert i offentlige institusjoner og i private fysikalske institutt. De har stor innflytelse på hva som skal kjøpes inn av hjelpemidler, treningsapparater, inventar og annet spesialtilpasset utstyr. I tillegg er fysioterapeuter viktige formidlere av informasjon om det å leve et aktivt liv, med sport- og friluftsaktiviteter.

Ønsker du å nå fysioterapeuter?

Hvis du ønsker å nå det store flertallet av fysioterapeuter, er vi det største tidsskriftet både på papir og nett.

Våre nettsider oppdateres jevnlig med nyheter fra og om fysioterapeuter. I tillegg publiserer vi fagartikler.

I 2023 kommer Fysioterapeuten ut med fem numre. Nummer 5 blir årets fagutgivelse.

Vår utgiver er Norsk Fysioterapeutforbund (NFF). NFF organiserer det store flertallet av fysioterapeuter i Norge. Tidsskriftet sendes til alle medlemmene.

Fysioterapeuten er redaksjonelt uavhengig og styres etter redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten. Bladet er opplagskontrollert av Den Norske Fagpresses Forening, DNFF.

Stillingsannonser

Våre stillingsannonser publiserer på nett, i nyhetsbrev og på vår Facebookside, hvis du vil. Vi har nærmere 10.000 følgere på Facebooksiden vår.

Annonsen kan ligge på nett i inntil fire uker. Den koster 6.500 eks mva per annonse, og inkluderer visning på nett, nyhetsbrev og Facebook.

Bestill ledig stillingannonse ved å sende mail til kamilla.bye@hsmedia.no .

Annonseteksten legges ved som et word-dokument. Kommunevåpen eller logo legges ved som eget vedlegg i jpg- eller pdf-format.

Husk å oppgi fakturaadresse og eventuelt bestillingsnummer.

Produktannonser på nettet

Fysioterapeuten.no har cirka 30.000 brukere og 45.000 økter hver måned. Her er det flere muligheter og formater å velge mellom. Vi sender også ut nyhetsbrev annenhver uke. Kontakt Kamilla Bye i HS Media for priser: kb@hsmedia.no.

Kontakt Kamilla Bye i HS Media for priser på nett og eventuelt pakkepriser på nett, papir og nyhetsbrev. Hennes mailadresse er kb@hsmedia.no. Telefon 47853007.


Annonsepriser 2023

Annonsekontor produktannonser: HS Media ved Kamilla Bye. Mailadresse: kb@hsmedia.no. Telefon: 478 53 007

Kontoradresse: Brannstasjonsvegen 4, 2260 Kirkenær. Postadresse: Postboks 80, 2261 Kirkenær

Internett: www.hsmedia.no

Annonsepriser nett

Annonsepriser papir (priser oppgitt eks. mva.)

Powered by Labrador CMS