Annonsere

Vi er landets største annonseorgan for deg som vil nå fysioterapeuter

Fysioterapeuten er landets største tidsskrift for fysioterapeuter.

Hver dag leses vi av flere tusen fysioterapeuter på nett og vårt magasin sendes til nærmere 10.000 fysioterapeuter fem ganger i året i 2024.

Vi leses av privatpraktiserende fysioterapeuter og fysioterapeuter ansatt ved norske sykehus og i kommuner.

Cirka 3.500 av dem driver egen næring. Flere av fysioterapeutene i kommuner og ved sykehusene, sitter i sentrale stillinger og har blant annet stor innflytelse på innkjøp av hjelpemidler, treningsapparater, inventar og annet spesialtilpasset utstyr. Gjennom oss, kan du nå de fleste fysioterapeuter i landet. Ansvarlig redaktør: John Henry Strupstad

Mange fysioterapeuter sitter sentralt plassert i offentlige institusjoner og i private fysikalske institutt. De har stor innflytelse på hva som skal kjøpes inn av hjelpemidler, treningsapparater, inventar og annet spesialtilpasset utstyr. I tillegg er fysioterapeuter viktige formidlere av informasjon om det å leve et aktivt liv, med sport- og friluftsaktiviteter.

Stillingsannonser

Våre stillingsannonser publiserer på nett, i nyhetsbrev og på vår Facebookside, hvis du vil. Vi har nærmere 10.000 følgere på Facebooksiden vår.

Annonsen kan ligge på nett i inntil fire uker. Den koster 6.800 eks mva per annonse, og inkluderer visning på nett, nyhetsbrev og Facebook.

Bestill ledig stillingannonse ved å sende mail til Kjetil Sagen i HS Media:

ks@hsmedia.no.

Annonseteksten legges ved som et word-dokument. Kommunevåpen eller logo legges ved som eget vedlegg i jpg- eller pdf-format.

Husk å oppgi fakturaadresse og eventuelt bestillingsnummer.

Produktannonser

Fysioterapeuten.no har cirka 65 000 sidevisninger hver måned. Her er det flere muligheter og formater å velge mellom. Vi sender også ut nyhetsbrev annenhver uke i 2024. Kontakt Kjetil Sagen i HS Media for priser: ks@hsmedia.no.

Kontakt Kjetil Sagen i HS Media for priser på nett og eventuelt pakkepriser på nett, papir og nyhetsbrev. Hans mailadresse er ks@hsmedia.no. Telefon 92422644.

Powered by Labrador CMS