Om-oss

Velkommen til Fysioterapeuten

Fysioterapeuten utgis av Norsk Fysioterapeutforbund (NFF) og er det største fagtidsskriftet for norske fysioterapeuter. Vår papirutgave kommer ut sju ganger i året, og når ut til cirka 10.000 fysioterapeuter.

Vår nettside inneholder aktuelle fagartikler og redaksjonelle artikler. Vi har cirka 57.000 besøkende på våre nettsider hver måned.

For våre annonsører tilbyr vi plass både i papirutgaven, på nett og på våre nyhetsbrev. På våre nettsider kan du også ha ledig stilling annonser. På vår Facebookside kan vi også legge ut din ledig stilling annonse. Vi har over 10.000 følgere på Facebook.

Vi tar mål av oss å reflektere alle sider av norsk fysioterapi, og vil være aktuelle for fysioterapeuter som jobber på sykehus, i kommuner samt private fysioterapeuter med eller uten driftsavtale.

Fysioterapeuten har som mål å stimulere fysioterapeuter til å skrive, og gjennom dette bidra til kunnskapsformidling, faglig engasjement og debatt. Faglige manuskripter kan omhandle tema fra alle helsefagene, fortrinnsvis med relevans for fysioterapifaget eller av allmenn interesse for fysioterapeuter. Artiklene kan ha opphav både fra praksis- og forskningsfeltet. Det skal være gratis å publisere artikler i Fysioterapeuten.

Alle fag- og vitenskapelige artikler i tidsskriftet publiseres i overenstemmelse med Creative Commons-lisensen CC BY-NC 4.0. Tidsskriftet Fysioterapeuten praktiserer Open Access (OA) for alle fagfellevurderte artikler, som indekseres i Directory of Open Access Journals (www.doaj.org).

Fysioterapeuten er medlem av Fagpressen, og redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

ISSN 0016-3384 (trykt utgave).

ISSN 0807-9277 (online).

Ansvarlig redaktør: John Henry Strupstad, js@fysio.no.

Annonser, grafisk og lay-out: Kirsten Stiansen, ks@fysio.no.

Forskningsjournalist, journalist: Tone Elise Eng-Galåen, tone.eng-galaen@fysio.no.

Adresse og kontaktinformasjon

Kirkegata 15

0153 Oslo

Telefon 926 24 206

Epost fysioterapeuten@fysio.no

Powered by Labrador CMS