Faksimile fra nettsiden barneogungdomsfysioterapi.no

Barnestafetten fornyes – har pilotprosjekt med Fysioterapeuten

Pilotprosjektet Tidsskriftet Barne- og ungdomsfysioterapeuten er på nett under navnet barneogungdomsfysioterapi.no.

Det er den tidligere Barnestafetten, som nå får egen nettside og lanseres under nytt navn. Prosjektet er et samarbeid mellom Tidsskriftet Fysioterapeuten og faggruppen for barne- og ungdomsfysioterapi.

Pilotprosjektet innebærer både ebladet, samt at faggruppen har fått egen nettside for sitt fagtidsskrift.

- En nettside har lenge vært ønsket av våre lesere, og endelig er den på plass. Vi ønsker den skal være et sted hvor fysioterapeuter oppdaterer seg på fagfeltet barne- og ungdomsfysioterapi, sier redaktør Kristine Rabben Amundsen.

Hun har i lengre tid jobbet tett sammen med redaksjonen i Fysioterapeuten. Nå kan hun omsider trykke på knappen, og gå live med den nye nettsiden. Foreløpig er prosjektet kun en pilot.

- Barnestafetten trenge en fornyelse. Nytt navn, layout og form gjør at vi nå fremstår mer moderne og kanskje også mer profesjonelle, sier Amundsen.

Hun håper piloten fører til et løft og tidsskifte for barnefysioterapien som fagområde.

Ansvarlig redaktør Irene Mårdalen i Fysioterapeuten synes pilotprosjektet er særdeles spennende.

- Faggruppene i NFF driver omfattende og viktig formidling av sine respektive fagområder. Jeg er derfor glad for at Bladstyret i Norsk Fysioterapeutforbund tidligere i år ga grønt lys for piloten. Vi vil nå evaluere prosjektet og gi vårt forslag til veien videre, sier Mårdalen.

Bladstyret skal behandle evalueringen i begynnelsen av 2022.

Powered by Labrador CMS