Illustrasjon.

Smerteskolen tar pulsen på fysioterapeuter - følg med på Instagram

Spør om hva du mener med driftstilskuddsordningen

Er du for eller imot driftstilskuddsordningen? Det ønsker vi å finne mer ut av, og derfor vil Smerteskolen stille nettopp det spørsmålet på Instagram torsdag 29. april.

Smerteskolen og Fysioterapeuten

Smerteskolen er en Instagramkonto og ikke en privat bedrift. Drifteren av Smerteskolen er underlagt Fysioterapeuten og våre lover og krav, når han jobber for oss. Han er innleid av Fysioterapeuten for å «ta pulsen» på ulike temaer som vi bestemmer. Han er med på redaksjonelle møter og forplikter seg til å drifte og forholde seg til Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten. Alle spørsmål han stiller i samarbeid med oss, er godkjent av ansvarlig redaktør.

Smerteskolen og Tidsskriftet Fysioterapeuten har inngått et samarbeid som innebærer at Smerteskolen tar pulsen på norske fysioterapeuter. Det betyr at det stilles spørsmål om en rekke ulike temaer på Instagram.

I Tidsskriftets utgave nummer 3.21 hadde vi flere artikler om driftstilskuddsordningen. Vi håper de bidrar til at du kan danne deg et godt bilde av hva ordningen innebærer og om du mener den bør fortsette.

På Instagram får du også mulighet til å utdype hvorfor du svarer ja eller nei.

Powered by Labrador CMS