Neste Fysioterapeuten er digital

Fysioterapeuten nr. 2, med utgivelse 17. februar, kommer ikke på papir, men som et rent eblad. Det aller første heldigitale bladet vi gir ut!

Publisert Sist oppdatert

Med andre ord – du får ikke et papirblad i postkassen eller levert på døra, men beskjed på epost med lenke til e-bladet. Det samme gjelder Fysioterapeuten nr. 7, som kommer i august.

8 pluss 2

I 2016 får du altså ti numre av bladet, åtte på papir og to heldigitale utgivelser. Samtlige ti utgivelser er åpent tilgjengelige som eblad via fysioterapeuten.no.

Om du syns det er nok papir i hverdagen, kan du velge å motta alle utgivelsene som eblad. Gi beskjed til fysioterapeuten@fysio.no

Interaktivt

Innhold, layout og omfang er det samme på begge plattformer. Ebladene har imidlertid den fordelen at de er interaktive. Det betyr at du kan gå inn på annonsørenes nettsider, og du kan klikke deg inn på lenker i redaksjonelle artikler og fagartikler.

Inntektsnedgang

Hvorfor gjør vi dette? Som for andre papirmedier opplever også vi en kraftig nedgang i annonseinntekter. Denne utviklingen har pågått i flere år. Kostnadene for trykking og distribusjon går imidlertid motsatt vei - opp. Vi må derfor ta noen grep for å redusere utgiftene. Det viktigste er å opprettholde kvaliteten på innholdet.

Nesten halvparten av inntektene til tidsskriftet kommer fra produktannonser og stillingsannonser. Resten kommer fra vår utgiver, Norsk Fysioterapeutforbund (NFF).

Powered by Labrador CMS