Martin Moum Hellevik og Joakim Moestue Halvorsen
Martin Moum Hellevik og Joakim Moestue Halvorsen

Podcastsuksess for Fysioterapeuten

Pilotepisoden har blitt lastet ned 750 ganger - så langt.

Den 15.juni lanserte Fysioterapeuten podcasten "Lateralt og medialt - en podcast for fysioterapeuter". Det var med en viss spenning - og forventning - vi gjorde dette.

Mye oppmerksomhet på kort tid

Det å kalle dette prosjektet en suksess allerede etter en pilotlansering er muligens litt prematurt. Men faktum er at podcasten i løpet av kort tid fikk mye oppmerksomhet, og ble lastet ned over 500 ganger i løpet av de første sju dagene. Fysioterapeuten har fått inn flere hyggelige og konstruktive tilbakemeldinger etter lanseringen, og vår opplevelse av dette er at mange fysioterapeuter allerede gleder seg til neste episode, som slippes 15.juli.

Vi takker for den store interessen rundt piloten, og at innspillingen av første offisielle episode er ferdig. Vi lover at denne episoden vil synliggjøre hvorfor vi er nødt til å samles i felles diskusjon om de vanskelige problemstillingene som skaper uenigheter innen nevrologisk fysioterapi og fysioterapi generelt.

Martin Moum Hellevik, programleder

Bli med på reisen!

Våre to programledere, Joakim Moestue Halvorsen og Martin Moum Hellevik, skal i den neste episoden, som også er den første offisielle episoden, diskutere faget nevrologisk fysioterapi. De tar utgangspunkt i en artikkel de nylig publiserte i Fysioterapeuten: "Den gylne middelvei innen nevrologisk fysioterapi". Artikkelen fikk mye oppmerksomhet, og danner et utgangspunkt for en bred diskusjon av ikke bare nevrologisk fysioterapi - men hele faget fysioterapi.

Så da blir spørsmålene: Hvor står vi - hvor går vi - og blir du med på reisen?

Fysioterapeutens podcast kan lyttes til her

Powered by Labrador CMS