Ansettelseskomiteen, f.v.: Ole Eskil Edvardsen, leder personalklubben i NFFs sekretariat, Elisabeth Harstad, leder Tariffpolitisk råd, Gerty Lund, forbundsleder, Mona Lønning Kjos, styremedlem og Stig Fløisand, representant for regionlederne.

Skal ansette ny generalsekretær i Norsk Fysioterapeutforbund

I løpet av noen måneder skal ny generalsekretær i Norsk Fysioterapeutforbund (NFF) være på plass. Ansettelseskomiteen har en intensiv periode foran seg. 

Publisert Sist oppdatert

En første intervjurunde er gjennomført, og komiteen er nå i gang med intervjurunde to. Forbundsleder i NFF og medlem av ansettelseskomiteen, Gerty Lund, sier de står igjen med meget kompetente kandidater. Hun tror på en god løsning for et forbund som har stått uten fast ansatt generalsekretær siden september i fjor. 

I stillingsutlysningen som blant annet ble publisert på Fysioterapeutens nettsider tidligere i år søkte NFF etter en person som skal sørge for et godt arbeidsmiljø. Samarbeidet innad i NFFs sekretariat ble også fremhevet, i tillegg til at man søkte en person som kan bidra til fortsatt økt medlemsvekst, gjennom blant annet å gjøre forbundet til en enda tydeligere samfunnsaktør.

En uredd, tydelig, diplomatisk, erfaren og beslutningssterk leder med god økonomisk forståelse ble også satt opp som nøkkelpunkter for den fremtidige daglige lederen i et forbund som de siste årene har slitt med økonomien.  

Generalsekretæren i NFF står for den daglige driften av forbundet. Det innebærer, ifølge stillingsutlysningen, "(..)å være bindeleddet mellom det politiske arbeidet og administrasjonen, og ikke minst å lede administrasjonen med sine 32 dedikerte medarbeidere".

Jorunn Lunde er for øyeblikket konstituert generalsekretær i NFF.

Powered by Labrador CMS