Fysioterapeuten satser på papir

Tidsskriftet Fysioterapeuten går mot strømmen i 2018, og velger å øke antallet papirutgivelser fra åtte til ni. 

Publisert Sist oppdatert

Ifølge konstituert redaktør Kai Hovden, gjøres dette etter ønske fra leserne.  

-Da vi de siste to årene har forsøkt oss på åtte papirutgivelser samt to heldigitale utgivelser per år, mente vi tiden var inne for en evaluering. Vi har analysert leserstatistikk, samt mottatt en god del tilbakemeldinger fra våre lesere. Disse dataene sier det samme; våre lesere ønsker Fysioterapeuten fysisk i sin postkasse, og ikke som eblad tilsendt per epost.

Fra 8 til 9, og fra 10 til 9.

Det totale antallet utgivelser vil i 2018 bli ni, alle på papir. Fysioterapeuten vil i tillegg fortsette å produsere alle bladene som eblad, som arkiveres på http://fysioterapeuten-eblad.no/.

-Er fysioterapeuter «gammeldagse»?

-Nei, det tror jeg ikke. Jeg tror heller de speiler befolkningen, som nok ønsker å lese fagstoff og feature-artikler i bladform, og ikke på en skjerm. Det interessante her, er at tilbakemeldingene vi får er fra hele aldersspennet av fysioterapeuter, og alle sier det samme. Dermed blir dette et enkelt valg for oss, sier Hovden.

Fysioterapeuten reduserer dermed det totale antallet utgivelser fra ti til ni, da de to heldigitale utgivelsene kuttes og erstattes med en ekstra papirutgivelse. Satsingen på nettstedet www.fysioterapeuten.no fortsetter som før. 

Powered by Labrador CMS