Vil du motta Fysioterapeuten på papir eller elektronisk?

Fysioterapeuten utkommer med sju numre i 2022. Vil du motta tidsskriftet fysisk i posten eller på epost?

Publisert Sist oppdatert

Formålsparagraf

Fysioterapeuten skal gjennom en saklig og fri informasjons- og opinionsformidling bidra til at fysioterapifaget utvikler seg i samsvar med samfunnets og befolkningens behov. Tidsskriftet skal belyse fysioterapifaglige organisasjons-, utdannings- og helse- og sosialpolitiske forhold.

Tidsskriftet Fysioterapeuten er Norges største tidsskrift for fysioterapeuter, og når ut til nesten 10.000 fysioterapeuter. Vi utgis av Norsk Fysioterapeutforbund, og redigeres etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk. Fysioterapeuten er medlem av Fagpressen. For at tidsskriftet skal komme hjem til din postkasse, er vi avhengig av at du oppdaterer din folkeregistrerte adresse når du eventuelt skulle finne på å flytte.

Dersom du synes det er enklere å lese oss i e-versjon, tilbyr vi å sende tidsskriftet til deg per epost - som lese-PDF. Dersom du vil gjøre denne endringen, må du gi beskjed til oss: fysioterapeuten@fysio.no. Dersom du vil fortsette med den leveringsformen du har idag, trenger du selvsagt ikke å gi oss beskjed.

Powered by Labrador CMS