Ferdig som generalsekretær i Norsk Fysioterapeutforbund: Stian Rugsveen Engen

Lederskifte i NFFs sekretariat

Det ble i dag klart at Stian Rugsveen Engen er ferdig som generalsekretær for Norsk Fysioterapeutforbunds sekretariat.

Publisert Sist oppdatert

Stian Rugsveen Engen slutter som generalsekretær i Norsk Fysioterapeutforbund (NFF). Dette melder Norsk Fysioterapeutforbund på sine nettsider

Styret i det samme forbundet opplyser om at årsaken til at Engen slutter er at styret og generalsekretær er uenige om veien videre for forbundet. 

-Nødvendig at vi ønsker det samme, sier Gerty Lund

- Trist men nødvendig

- Vi har hatt diskusjoner om veien videre for NFF og kommet til den konklusjonen at vi trenger et lederskifte. Det er trist at vi har havnet i denne situasjonen. Samtidig er det nødvendig at generalsekretær og styret i NFF ønsker det samme, sier forbundsleder Gerty Lund til forbundets eget nettsted. 

Stian Rugsveen Engen har vært generalsekretær i NFF siden august 2020. 

- Tar til etterretning

- Det har vært en utfordrende og spennende jobb. Jeg har trivdes og har hatt mange gode kolleger. Nå må jeg forholde meg til at styret og jeg ønsker ulike veier inn i fremtiden for NFF. Det tar jeg naturligvis til etterretning, sier Engen til fysio.no. 

Han har selv informert de ansatte i sekretariatet om at han slutter. 

Takker Engen for jobben han har gjort

Lund opplyser i meldingen at styret i NFF vil takke Engen for arbeidet han har gjort i løpet av sine litt over tre år som generalsekretær. 

Styret vil nå jobbe med å finne Engens etterfølger. Lund fungerer både som forbundsleder og generalsekretær inntil videre, melder NFF.

Verken Engen eller Lund ønsker å kommentere saken ytterligere. 

For ordens skyld: Fysioterapeuten redigeres etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk. Eier: Norsk Fysioterapeutforbund. Powered by Labrador CMS