Tokyo skyline. Colourbox.com

Tokyo tildelt verdenskongressen i fysioterapi 2025

Verdenskongressen i fysioterapi 2025 vil bli arrangert av den japanske fysioterapeutforeningen, og finne sted i Tokyo. Dette kommer frem av en pressemelding fra World Physiotherapy (WP).

Publisert

Datoene for kongressen vil være torsdag 29. mai-lørdag 31. mai 2025.

Flyttet fra 2023

Tokyo hadde tidligere blitt annonsert som stedet for generalforsamlingen og kongressen i 2023. Reisestriksjoner på grunn av COVID-19-pandemien gjorde det ifølge WP umulig å holde disse aktivitetene i Japan inneværende år.

Den japanske fysioterapeutforeningen er med mer enn 107 000 medlemmer den største av World Physiotherapys 127 medlemsorganisasjoner.

Emma Stokes, president for WP, skriver: «Vi er takknemlige for at det har vært mulig å flytte kongressen i Tokyo fra 2023 slik at vi kan være der i 2025. Det vil være fantastisk å ønske kongressdeltakere fra hele verden velkommen til Tokyo. Å avholde vår kongress i Japan viderefører vår forpliktelse til å nå og bygge fysioterapeutmiljøer over hele verden."

Dubai i 2023

Verdenskongressen inneværende ble flyttet til Dubai, en beslutning som har skapt sterke reaksjoner i flere land – blant annet i Norge.

Les også:

Verdenskongressen i Dubai: Ulike nordiske valg

NFF sender delegasjon til generalforsamlingen i Dubai


Powered by Labrador CMS