Fysioterapeut tok jobben i egne hender

Som nyutdannet fysioterapeut, er det ikke alltid lett å få napp i arbeidsmarkedet. Henrik Belle Behn Gustavsen skapte sin egen arbeidsplass i Vestby.

Publisert Sist oppdatert

Behn Gustavsen var ferdig utdannet fysioterapeut høsten 2017. Han søkte jobber på diverse sykehus og rehabiliteringssentre, uten resultat. Via en bekjent fikk han høre at et treningssenter i Vestby hadde et ledig behandlingsrom, og vipps så hadde treningssenteret fått inn en fysioterapeut – og fysioterapeuten hadde fått seg relevant arbeid.

Drømmen

I tillegg jobber Gustavsen på Jeløy Fysioterapi, men drømmen er å ha nok pasienter til å kunne fokusere 100% på jobben i Vestby.

-Målet er å jobbe selvstendig, men det tar tid. Jeg har bare vært her en måned, og har noen pasienter, men det går ikke rundt enda, sier han til Moss avis.

PT

Gustavsen er også ansatt som personlig trener ved treningssenteret, og daglig leder hos Stamina Vestby forteller til Moss avis at de hele tiden er åpen for behandlere, og tenkte det kunne være en god ide å utvide tilbudet da Gustavsen tok kontakt.

Saken er omtalt i Moss Avis (bak betalingsmur).  

Les også tidligere omtalt sak i Fysioterapeuten: Helprivat i praksis 

Powered by Labrador CMS