Dine30 i "verdens største treningssenter"

Målet med Helsedirektoratets kampanje er å inspirere voksne nordmenn til å bli mer fysisk aktive ved å utnytte mulighetene i hverdagen og i sine egne nærområder.

Publisert Sist oppdatert

Som en del av kampanjen åpnet statssekretær Cecilie Brein-Karlsen i Helse- og omsorgsdepartementet "verdens største treningssenter” i Tøyenparken i Oslo onsdag 7.mai.

”Verdens største treningssenter” - det er selvsagt ute. I nærområdet der du bor, i nærmeste park eller ute i naturen.

– Det handler om å fjerne hindre for aktivitet, og å få folk til å få øynene opp for hvor lite som skal til før effekten er merkbar på kropp og sinn. Hvem har sagt at man må bruke treningstøy for å holde seg i form? Med Dine30 vil vi få fram at aktivitet er like viktig som søvn, mat og tannbørsting. Noe du gjør hver dag, uttaler Helsedirektoratet.

Norsk Fysioterapeutforbund (NFF) er en av flere samarbeidspartnere for helsemyndighetenes i denne kampanjen. NFF har blant annet bidratt med utforming og distribusjon av trykt informasjonsmateriale. Selvstendig næringsdrivende medlemmer i NFF har fått tilsendt en pakke fra Helsedirektoratet med publikumsrettet kampanjemateriale.

Kampanjen Dine30 har en egen side på Facebook. Du finner også grafisk materiale på Helsedirektoratets nettsider.

Powered by Labrador CMS