Sondre Sjøgren Jakobsen på jobb i sin nye klubb.
Sondre Sjøgren Jakobsen på jobb i sin nye klubb.

Fotball-fysioterapeuten var først på banen etter hjertestans. Nå har han byttet klubb

Sondre Sjøgren Jakobsen (30) er ny fysioterapeut i Lillestrøm Sportsklubb.

Publisert

Da Sogndal-spiller Emil Pálsson segnet om med hjertestans i hjemmekampen mot Stjørdals/Blink 1. november i fjor, reagerte klubbens fysioterapeut resolutt. Syv sekunder tok det fra dommeren vinket på hjelp, til fysioterapeut Sondre Sjøgren Jakobsen var ved spillerens side, skrev VG. Jakobsen fortalte om opplevelsen i et intervju med Fysioterapeuten.

– Veldig godt tatt imot

Nå har den fotballfrelste fysioterapeuten byttet ut Obos-laget Sogndal med Lillestrøm, som i skrivende stund topper Eliteserien.

– Jeg har blitt veldig godt tatt imot av fysisk trener Geir Kåsene, spillergruppa og de andre i støtteapparatet. Jeg har fått et kjempegodt inntrykk av klubben og trives veldig bra, sier Sondre Sjøgren Jakobsen til Lsk.no etter noen dager på plass i ny jobb.

– Skaper god stemning i garderoben

Det medisinske støtteapparatet i klubben består nå av 2,5 stillinger, mot 1,5 tidligere.

– Vi ønsker flere hender og en bedre og tettere oppfølging av spillerne. Med Sondre på plass har spillerne allerede fått det. Dette blir et klart løft for oss i tiden fremover. Sondre er flink til å følge opp spillerne, er vant til å være i fotballmiljøet og skaper god stemning i garderoben, sier Geir Kåsene til Lsk.no.

Jakobsen er fra Skien og jobbet i tre år Stabæk før han gikk til Sogndal.

– Hele intensjonen med studiet var å komme inn i toppfotballen, sier fysioterapeuten.

Powered by Labrador CMS