Gerty Lund gleder seg over medlemsveksten.

Flere medlemmer i Norsk Fysioterapeutforbund

Norsk Fysioterapeutforbund vokser, viser tall offentliggjort på forbundets eget nettsted. – Gledelig utvikling, sier forbundslederen.

Publisert

Norsk Fysioterapeutforbund (NFF) har lagt et trøblete 2022 bak seg. Foreløpige prognoser for regnskapsåret 2022 viser ingen nye overraskelser, ifølge forbundsleder Gerty Lund. Underskuddet ligger an til å bli på nivå med det som ble presentert mot slutten av fjoråret – et underskudd i sentral virksomhet på i overkant av 3,3 millioner kroner. Samtidig viser ferske medlemstall en vekst som ligger på nivå med budsjett for hele 2023.

-Lært mye av fjoråret

Gerty Lund håper trenden nå har snudd.

-Vi ser nå et forbund med en betydelig bedre kontroll på økonomien enn i fjor. Vi lærte mye av fjoråret. Det var en vond - men viktig - prosess vi måtte gjennom.

Og legger til:

-Samtidig ser det ut til at medlemsveksten er i tråd med det vi har budsjettert med for året allerede nå i januar. Fremover handler det om å ta godt vare på medlemmene og fortsette rekrutteringen av nye. Dette vil føre til et enda sterkere NFF i årene som kommer – til det beste for norsk fysioterapi, sier hun i en kommentar til Fysioterapeuten.

Mange er ikke organisert

NFFs generalsekretær Stian Rugsveen Engen er også glad for medlemsveksten, samtidig som han påpeker at det er variasjoner i løpet av et år. Han mener potensialet for videre medlemsvekst er stort:

- Det er fortsatt flere tusen fysioterapeuter som ikke er organisert. Norsk Fysioterapeutforbund har et særdeles viktig samfunnsoppdrag, og det løser vi best gjennom å være på samme lag, alle sammen. Det ser vi at legene og sykepleierne får til bedre enn oss. Derfor vil vi jobbe videre med det vi tror på, slik at alle ser nytten og viktigheten av å være medlem, sier han til NFFs eget nettsted.

Norsk Fysioterapeutforbund teller per februar 10.338 medlemmer. Dette er i overkant av 150 flere enn på samme tid i fjor.

Tallene inkluderer alle NFF-medlemmer - også studenter.

Les også:

Slik vil Norsk Fysioterapeutforbund kutte millioner

Underskuddet i Norsk Fysioterapeutforbund betydelig større enn først antatt

NFF styrer mot millionunderskudd – tvinger frem kostnadskutt


Vi setter pris på å høre fra deg!

Har du tanker om saken du nettopp har lest? Vi i Tidsskriftet Fysioterapeuten setter pris på din tilbakemelding på våre saker. Er det andre temaer du ønsker å lese mer om? Har du forslag og gode tips? Du er velkommen til å ta kontakt med oss ved å sende en epost til Fysioterapeuten@fysio.no.


Powered by Labrador CMS