Episode 20 – En samtale om nevrologisk fysioterapi: Del 1

Hvordan kan man på en konstruktiv måte klare å navigere seg videre når man er faglig uenige? Martin og Joakim tar praten med fysioterapeutene Andreas Rosenberger og Helge Hæstad! Dette er del 1 av to episoder der nevrologisk fysioterapi står på agendaen. 

Lateralt og medialt - en podcast om fysioterapi

Podcasten eies og drives av Tidsskriftet Fysioterapeuten. Har du tilbakemeldinger, tips eller innspill? Kontakt redaksjonen: fysioterapeuten@fysio.no!

At det oppstår faglige uenigheter innen en profesjon som favner over så mye som fysioterapien gjør, er hverken noe nytt eller noe uventet. Selv om uenigheter innen et fagfelt kan oppleves ubehagelig å stå i, er det nok også en essensiell del av det å drive faget videre. I etterkant av Episode 1 «Myter og sannheter» flammet det opp et sterkt faglig engasjement med tydelige stemmer både for og mot de synspunktene podcastvertene Martin og Joakim fremmet om nevrologisk fysioterapi.

Men hvordan kan man på en konstruktiv måte klare å navigere seg videre når man er faglig uenige? Spesialistene i nevrologisk fysioterapi Andreas Rosenberger og Helge Hæstad er, i likhet med podcastvertene Martin og Joakim, blant de som mener at det å møtes for å prate om det er en god start. I episoden «En samtale om nevrologisk fysioterapi: del 1» blir vi kjent med Andreas og Helge, og deres tanker rundt fagfeltet nevrologisk fysioterapi.

Programverter: Martin Moum Hellevik og Joakim Moestue Halvorsen

Powered by Labrador CMS