Fysioterapeuten lanserer podcast

I hvilken retning går faget fysioterapi? Henger fysioterapeuter med i utviklingen? Jobbes det evidensbasert nok?

"Lateralt og medialt - en podcast om fysioterapi" er navnet på podcasten som nå lanseres av Fysioterapeuten.

Målet med podcasten er å skape en kultur der alle opplever å kunne fremme sine faglige synspunkter uten frykt for negative konsekvenser. Med dette ønsker vi å invitere inn ulike stemmer i debatten om nettopp - fysioterapi.

Unge, sultne og tørste

Martin Moum Hellevik og Joakim Moestue Halvorsen i studio.
Martin Moum Hellevik og Joakim Moestue Halvorsen i studio.

Programledere er Joakim Moestue Halvorsen og Martin Moum Hellevik, to unge, sultne og kunnskapstørste fysioterapeuter. To fysioterapeuter som ønsker å ta diskusjonene. Som ikke harselerer. Men diskuterer. Inviterer. Respekterer. Men som har sine meninger. Og som ikke er redde for å rote rundt i (u)kultur og vedtatte (u)sannheter innen fysioterapi.

Moestue Halvorsen og Moum Hellevik starter i denne første episoden med å presentere seg selv og podcasten. Hva kan lytterne forvente? Etter hvert ønsker vi oss mange gode diskusjoner og refleksjoner rundt fysioterapi. Til det beste for faget, fysioterapeuter – og ikke minst pasientene.

Les også fagessayet «Den gylne middelvei innen nevrologisk fysioterapi» av Joakim Halvorsen, Martin Hellevik og Jenni Moore.

Månedlig

«Lateralt og medialt - en podcast om fysioterapi» går i første omgang som et prosjekt i 2021. Ny episode kommer ut den 15. hver måned, og kan lyttes til fra Fysioterapeutens nettsider. Ideer og innspill kan sendes redaksjonen: fysioterapeuten@fysio.no.

Episodene blir lagt ut på Fysioterapeutens nettsider under fanen "podcast".

Her kan du høre pilotepisoden. Neste episode kommer 15.juli!

Powered by Labrador CMS