Liverpool-manager Jürgen Klopp løper ut på banen idet laget hans vinner straffesparkkonkurransen mot Chelsea i supercupfinalen i 2019.

Liverpool ville hente norsk fysioterapeut

Ble oppringt av trener Jürgen Klopp i bilen.

Publisert Sist oppdatert

Fysioterapeut Egil Eliassen (51) fra Ålesund kjørte gjennom en tunnel på Vestlandet da han fikk en telefon fra England på forsommeren i fjor, skriver Aftenposten. Personen i den andre enden var ingen ringere enn Liverpool-manager Jürgen Klopp.

Samtalen ble brutt omtrent umiddelbart, men Eliassen fikk parkert ved en fergekai og ringt tyskeren opp igjen, skriver avisen.

Eliassen, som driver privat praksis i Ålesund, ble deretter tilbudt jobb som fysioterapeut for et av verdens beste fotballag.

51-åringen er utdannet i Tyskland og tilbrakte syv år som fysioterapeut for Bundesliga-klubbene Wolfsburg og Schalke 04. Han har også vært fysioterapeut for både dame- og herrelandslaget i alpint.

Eliassen legger ikke skjul på at det fristet å jobbe med Liverpool-stjerner som Mohamed Salah. Men etter å ha diskutert med familien og vurdert tilbudet nøye besluttet fysioterapeuten å takke nei.

– Har du først takket ja, er du en del av et system der det kreves 100 prosent ytelse hele tiden – ikke bare åtte timer dagen. Det ville ha gått på bekostning av noe, sier Eliassen til Aftenposten.

Liverpool endte opp med å ansette tyske Lena Aschenbrenner som fysioterapeut.

Powered by Labrador CMS