Gerty Lund lover en grundig prosess videre.

Organisasjonsutvikling i NFF: To skal bli til ett forslag

Forbundsstyret i NFF har foreløpig ikke bestemt seg for et endelig forslag til ny organisasjonsstruktur etter styremøtet denne uken. Forbundslederen lover en grundig prosess videre.

Publisert Sist oppdatert

- Vi har foreløpig ikke bestemt oss for noe konkret alternativ. Nå skal vi jobbe videre før vi lander et endelig forslag fram til Landsmøtet. Før og etter det skal vi ha en grundig prosess. Det fortjener organisasjonen, alle våre medlemmer og alle fysioterapeuter i hele landet. Samfunnsoppdraget til Norsk Fysioterapeutforbund er særdeles viktig. Det viser innsikts- og analysearbeidet som også ligger til grunn for alternativene vi nå jobber ut fra, sier Gerty Lund i en melding på forbundets nettsted, fysio.no. 

Saken ble behandlet av NFFs forbundsstyre denne uken.

Fra to til ett alternativ

Prosjektgruppen sendte forrige uke inn to alternativer til NFFs styre (se egen sak). 

- Alternativene ga forbundsstyret et solid og godt grunnlag for gode diskusjoner. Spørsmålene er til dels omfattende og vanskelige – og de har vi tatt og skal fortsatt ha, sier Lund i meldingen.

Arbeidsgruppe skal jobbe videre

Det samme styret har nå oppnevnt en arbeidsgruppe som skal jobbe med ett alternativ som skal presenteres for NFFs landsmøte i november. I god tid før landsmøtet vil organisasjonen få informasjon, heter det i meldingen.

Les mer på fysio.no.

Powered by Labrador CMS