Episode 21 - Veien videre for fysioterapi: Hvordan kan hver enkelt bidra?

Det at det er en plass til og et behov for fysioterapeuter i fremtidens helsevesen er vi nok alle enige i. Men hvilken plass? Vi har tatt praten med forbundsleder i Norsk Fysioterapeutforbund, Gerty Lund! 

Lateralt og medialt - en podcast om fysioterapi

Podcasten eies og drives av Tidsskriftet Fysioterapeuten. Har du tilbakemeldinger, tips eller innspill? Kontakt redaksjonen: podcast@fysio.no!

I sesong tre av «Lateralt og medialt – en podcast om fysioterapi» ønsker vi å utforske hvordan vår profesjon i dag, med dens styrker og svakheter, kan bevege seg konstruktivt og samlet framover i møte med endringer i helsetjenesten og behovet i samfunnet. Sammen med forbundsleder i Norsk Fysioterapeutforbund, Gerty Lund, snakker vi i denne episoden om hvordan hver og en av oss kan bidra til å fremme og utvikle fysioterapiens rolle i samfunnet, slik at vår kompetanse og ressurser benyttes på best mulig måte og i tråd med pasientenes og samfunnets behov.

Det at det er en plass og et behov for fysioterapeuter i fremtidens helsevesen er vi nok alle enige i. Men hvilken plass? Hvilken rolle burde fysioterapeuter ha? Og hvordan kan profesjonen bidra til å avlette de enorme utfordringene helsevesenet står ovenfor i de kommende tiårene?

Programverter: Joakim Moestue Halvorsen og Martin Moum Hellevik.

Gjest i studio: Gerty Lund, forbundsleder i Norsk Fysioterapeutforbund.  

Powered by Labrador CMS