Episode 20 – En samtale om nevrologisk fysioterapi: Del 2

Nevrologisk fysioterapi - et felt innen fysioterapifaget som har skapt en god del debatt. Vi har tatt praten med spesialistene Helge Hæstad og Andreas Rosenberger om faget, utviklingen, uenighetene - og veien videre.  

Lateralt og medialt - en podcast om fysioterapi

Podcasten eies og drives av Tidsskriftet Fysioterapeuten. Har du tilbakemeldinger, tips eller innspill? Kontakt redaksjonen: fysioterapeuten@fysio.no!

Etter å ha blitt kjent med spesialistene i nevrologisk fysioterapi Andreas Rosenberger og Helge Hæstad i episoden «En samtale om nevrologisk fysioterapi: del 1», dykker vi i denne episoden ned i faglige enigheter og uenigheter innen nevrologisk fysioterapi. I samtalen kommer vi blant annet inn på områder som motorisk læring og relæring, ulike tilnærminger for å nå målet for behandlingen, og nødvendige prioriteringer vi som klinikere må ta stilling til i lys av helsevesenets rammer.

Kan samtalen med Hæstad og Rosenberger være et fundament og utgangspunkt for refleksjoner om hvordan fagfeltet nevrologisk fysioterapi kan utvikles videre? 

Programverter: Martin Moum Hellevik og Joakim Moestue Halvorsen

Powered by Labrador CMS